We serveren onze muffins in composteerbare muffin cup papiertjes. Nadat je hebt genoten van je muffin, kunnen de papieren cups zo de groenbak in!

Huisgemaakt, (h)eerlijk en veel ook biologisch. ECHT genieten.

geurig-groen.gif

Over ECHT

Bij ECHT ben je de hele dag welkom voor een lekker ontbijt, goede koffie, (warme) lunch, bijzonder smaakvolle thee met lekkers of een borrel met huisgemaakte hapjes. Wij bereiden alles zonder onnodige toevoegingen of bewerkingen. Alles heerlijk vers en met liefde bereid.

De inspiratie voor ECHT is in 2009 ontstaan na de geboorte van onze oudste dochter. We realiseerden ons dat gemaksvoedsel niet de meest smakelijke en vaak een minder gezonde keuze is. Niet alleen voor onze kinderen, maar voor ons allemaal. Van daaruit gingen we experimenteren en spelenderwijs leerden we weer écht en bewust te eten. Tijdens een goede kop koffie met een (h)eerlijk broodje in Gent, besloten wij dat we deze manier van eten en drinken met veel meer mensen willen delen. En zo is ECHT ontstaan.

Onze inrichting is ontworpen en gecreëerd door Jan Gunneweg, de Nederlandse designer van de houten fiets Bough Bike. Wat wij hebben met écht eten, heeft Jan met hout. Zo maakte hij prachtige tafels met lokale takken die ook terug komen in de bar en een knus nisje. Helemaal ECHT!